суботу, 17 грудня 2016 р.

“Мандруй Івано-Франківщиною”

Результати кампанії “Цифрове перетворення Івано-Франківської області”, яку реалізували Google Україна в співпраці з Івано-Франківською обласною державною адміністрацією та Івано-Франківською міською радою. Основною метою кампанії стало підвищення інвестиційної та туристичної привабливості Прикарпаття за допомогою сучасних інтернет-інструментів.

Прикарпаття є одним з найпопулярніших регіонів України для зимового відпочинку, а гірськолижні курорти Івано-Франківщини мають неабиякий попит серед українських та іноземних туристів. Область має унікальне поєднання природних та історичних пам’яток, і на Прикарпатті є багато цікавих місць, як для активного, так і культурного або оздоровчого відпочинку. 

В рамках кампанії  Google створили спеціальний сайт “Мандруй Івано-Франківщиною” (http://discover.if.ua), де всі охочі зможуть знайти інформацію про кращі місця Прикарпаття для відпочинку. На сайті зібрано безліч корисної інформації, включно із 3D-турами по таких цікавих місцях, як Манявський Скит, давнє місто Галич; ви зможете піднятися на Ратушу Івано-Франківська або помилуватися приголомшливими краєвидами в обсерваторії Піп Іван. Обравши на мапі об’єкт, який вас цікавить, можна подивитись, що є поряд і де можна зупинитися. На сайті ви знайдете контактну інформацію та багато яскравих фото і відео. 

Немає коментарів:

Дописати коментар